sr

Vojislava Ilića 21/1, 11050 Beograd
email: office@esthetic-style.rs
mob: 060/40 60 909, tel: 011/242 12 30

dr-radmila-kosanic-esthetic-style-centar

 

dr.Radmila.Kosanić

 

mr-sci-dr-ivan-kosanic-esthetic-style-centar

 

mr.sci.dr.Ivan Kosanić

O nama

Antiaging medicina kao najsavršenija grana medicine beleži izvanredne rezultate i vrtoglavi uspeh. Ova zahtevna grana medicine beleži pojedince s kojima raste trend malih ordinacija u kojima vlada harmonijai poverenje pacijenata i lekara. Taj koncept blizak meni sam i sama prepoznala boraveći najčešće u Francuskoj na edukacijama i prenela u svoj Eshetic Style Centar.

 

Naši pacijenti imaju visoke estetske kriterijume i mi ih prepoznajemo. Savremeni način života zahteva od žena i muškaraca, naročito u poslovnom svetu da izgledaju lepo, negovano i večno mladi. Antiaging medicina upravo to nudi.

 

Lepota je prvi utisak, ma koliko mi pokušavali da to stavimo u drugi plan.
Lepota je sklad koji moji pacijenti i ja oblikujemo ističući jedinstvenu LEPOTU koju posedujemo. Odmah po završetku fakulteta prepoznala sam lepotu i posebnost profesije antiaging lekara. Budući da se znanja i tehnologije u ovoj oblasti stalno razvijaju i usavršavaju počela sam da se edukujem i radim kao antiaging lekar. U Srbiji, kao i u inostranstvu sam upoznala mnogobrojna svetska imena iz ove oblasti težeći da napravim najbolji izbor edukativnih programa.


Multidisciplinarnost antiaging medicine okupila je i moje kolege u Esthetic Style Centru. Sa ponosom ističem da izvanredne rezultate postižemo i u estetskoj stomatologiji.


Mr.sci. dr Ivan Kosanić, stručnjak za advance tehniku nehiruskog facelifting-a (upotreba kanila, mezoniti i faktora rasta u facijalnoj rejuvenaciji), u istraživačkom i naučnom radu svoja iskustva prezentira stručnoj javnosti.

 

Do sada je objavio i prezentovao preko 16 stručnih i naučnih radova na domaćim i stranim kongresima i simpozijumima iz oblasti oralne hirurgije i implantologije. Ugledni predavači, edukatori su postali neraskidivi deo naših kongresa, seminara, predavanja, a mi sami deo timova koji uče i prenose znanja po Antiaging centrima Pariza, Londona, Milana, Njujorka...

 

Pored mnogobrojnih novina i akcija naš Centar se trudi da pacijentima pronadje kvalitetne i pouzdane usluge i proizvode i izdvoji iz ponude najbolje. Zato su naši partneri dobre kompanije na koje vas upućujemo i kod kojih, kao naši klijenti možete ostvariti popuste:

 

 

Estetika + Fashion for Women - Sonja Inglot Cosmetics Restoran Tabor

                          

 

Stomatološka ordinacija Estetika Plus, Dr Ivan Kosanić, spec. oralne hirurgije.
Vojislava Ilića 4a, Beograd. Tel.:011/2420-411 i 064/1699-047