sr

Vojislava Ilića 21/1, 11050 Beograd
email: office@esthetic-style.rs
mob: 060/40 60 909, tel: 011/242 12 30

Šok tretman Perfection -  Esthetic Style Centar

 

Zimska akcija

CELLULAR MATRIX

 Novo iz laboratorije Regenlab
 Očaravajući rezultati na koži

 

Renomirana švajcarska laboratorija Regenlab, vodeća u svetu regenerativne medicine, sa svojim timom stručnjaka osmislila je novi  proizvod Cellular matrix , poslednji domet regenerativne medicine. Celular matrix obezbeđuje sinergističko  delovanje hijaluronske kiseline i sopstvene krvne plazme bogate trombocitima. Rezultati ovog prestižnog proizvoda su očaravajući na koži.

 

Podsetimo se da je hijaluronska kiselina prirodna supstanca, koja se nalazi u celom organizmu, a naročito u koži obezbeđujući joj visokoelastičnost i otpornost. Mlada koža ima veliku količinu hijaluronske kiseline, koju vremenom postepeno gubi, a time i regenerativne sposobnosti postaju znatno manje pa se pojavljuju i prvi  simptomi starenja kože i bore.

Injekcionim aplikovanjem hijaluronska kiselina vezuje vodu, stvara volumen, vitalizuje i regeneriše, duboko hidrira kožu.  Upravo zbog ovih osobina ima dugotrajnu primenu (preko 25 godina) u estetskoj i antiaging medicini.

 

Plazma obogaćena trombocitima sadrži brojne faktore rasta i matične ćelije.

Uneti pod kožu ovi sastojci stimulišu stvaranje novih kolagenih i elastičnih vlakana, nove hijaluronske kiseline i nove mikrocirkulacije, čime se postiže zategnutija, svežija koža, sa znatno manje izraženim borama, povećava se tonus, elastičnost i hidriranost, ujednačava i poboljšava ten.

 

Preparat Cellular Matrix-a:

 

  •       - sadrži 2 ml prirodne hijaluronske kiseline

      - sadrži još oko 2 ml obogaćene plazme
      - osigurava da u maloj količini plazme bude visoka koncentracija trombocita i regenarativnih materija           (faktora rasta)
      - obezbeđuje mnogo veću gustinu (u odnosu na dosadašnju čistu IPRF metodu)
      - obezbeđuje da se neposredno formira struktura hijaluronske kiseline u kojoj su raspršeni trombociti

 

Ova dobitna kombinacija hijaluronske kiseline i plazme obogaćene trombocitima obezbeđuje neposredan efekat u vidu hidratacije i povećanog volumena odmah nakon tretmana, a postepeno, dugotrajnije (nego kod IPRF-a) oslobađanje faktora rasta i vidljivih rezultata regeneracije i podmlađivanja kroz dve nedelje.