sr

Vojislava Ilića 21/1, 11050 Beograd
email: office@esthetic-style.rs
mob: 060/40 60 909, tel: 011/242 12 30

Botox - Esthetic Style Centar

 

Zimska akcija

Botox

Botoks je pravi sinonim večne mladosti i lepote koja isijava sa lica negovanih žena i muškaraca. Iako se ponekad provuče u medijima neka mala bojazan o njegovoj stalnoj upotrebi, antiaging medicina ima nedvosmislena saznanja i izvanredne rezultate u primeni.

 

Botoks je produkt bakterije clostridium botulinum. Nakon farmakoloških obrada , dobija se pročišćen botoks manje koncentracije, koji se koristi u medicinske svrhe.

 

Najčešće indikacije za primenu botoksa u estetske svrhe su:


-Bore na čelu i između obrva

-Bore oko očiju

-Korekcija asimetrije obrva

-Prevencija nastanka bora


Pored tretmana bora na licu, botoks se koristi kod pojačanog znojenja (hiperhidroze), u terapiji migrena, u korekciji prevelike vidljivosti desni prilikom osmeha (gummy smile), kao i kod problema sa mišićnim spazmom.


Veoma je važno da botoks radi edukovan i iskusan lekar.


Aplikovanjem botoksa u malim dozama dolazi do sprečavanja kontrakcije mišićnog tkiva, odnosno do blokiranja nervnih impulsa tih mišica, čime se sprečava nastajanje bora u tretiranom području.


Efekat dejstva botoksa nastupa postepeno, od 5 do 10 dana i traje od 4 do 6 meseci. Ponavljanjem tretmana, pacijent gubi stečenu naviku mrštenja, pa se efekat botoksa produžava.


Trend ukočenog i “zamrznutog“ izraza lica, daleko je iza nas. Zbog toga se sve više koristi Baby botoks tretman, kojim se postiže prirodniji, mekši izgled lica.


Botoks se i dalje aplikuje u ista mesta, ali uz korišćenje manjih doza.


Ovakvim tretmanom postižemo prirodni, sveži i mladalački izgled lica.


Tretmane botoksom je moguće kombinovati sa drugim estetskim zahvatima čime se postižu izvanredni efekti.


Važno je napomenuti da lekar u Esthetic Style Centru zajedno sa pacijentom definiše željenu formu vodeći čitav proces sigurno, pouzdano i sa punom odgovornošću za maksimalan estetski nivo koji predočava pre same procedure.


Dobar antiaging lekar zna da su nekada zahtevi u neskladu sa realnim i njegov zadatak je da to predoči i postigne primerenu jedinstvenu Lepotu koju svaku poseduje.

 

 

SLIKE PRE I POSLE