sr

Vojislava Ilića 21/1, 11050 Beograd
email: office@esthetic-style.rs
mob: 060/40 60 909, tel: 011/242 12 30

 

 

Zimska akcija

Public relations

16.  aesthetic & anti-aging   medicine world congress in        monaco 2018.

 

 

Između prestiža u nauci antiaging medicine i izvanrednih predavača

 

 

I ove godine 16. GRIMALDI FORUM MONAKO u aprilu je okupio najeminentnije stručnjake iz antiaging medicine i estetske hirurgije, izlagače i lekare čiji imperativ je stalna edukacija i spoznaja da samo kontinuirano usavršavanje i informisanje donosi rezultate.

Esthetic Style Centar je prepoznao od samog početka Monako i na mapi svojih aktivnosti on je nezaobilazan stručni skup. Dinamičnost i precizne satnice svih dešavanja, sadržinski I konceptualno Grimaldi Forum je potvrdio sva naša očekivanja. Susreti, razgovori sa predavačima i kolegama, kreativni aspekti antiaging medicine i mnogo novina postaće tradicionalni deo koncepta koje dr Radmila Kosanić, specijalista antiaging medicine daruje svojim pacijentima.

 

 

           

 

                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnevni list politika 27.06.2017.

 


AMWC 2017 – 15th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress

 

15 Svetski Kongres antiaging medicine koji se od 2003.održava u Monaku je opravdao očekivanja učesnika podsećajući da ova prestižna grana medicine donosi mnogo izazova i novina koje je neophodno pratiti. Impozantne cifre govore u prilog ovog najvećeg skupa: 313 delegata, profesora iz 46 zemalja, preko 11.700 učesnika iz 137 zemalja, 9.595 posetilaca, distributera, 1.711 izlagača, 129 medija. U velelepnom zdanju Grimaldi na pet spratova odvijale su se različite prezentacije, demonstracije uživo na pacijentima i promovisali preparati, instrumenti i tehnike iz oblasti antiaging medicine .

Za nas, učesnike je bilo mnogo izvanrednih mogućnosti koje pružaju najviši stepen edukacije i kontakata sa najuglednijim imenima iz deset vodećih zemalja koje kreiraju svet estetske medicine. Odlučila sam se za nekoliko ekspertskih programa od kojih bi posebno izdvojila lidera svetske hirurgije, Allerganovog trenera i osnivača dr Mauricio de Maio-a  iz Brazila koji je  tvorac   procedure koja predstavlja potpuno novi pristup oblikovanju lica sa fantastičnim rezultatima. Hijaluron se raspoređuje u 8 tačaka na licu - "The 8 point lift". Dakle, ovakav tretman podrazumeva primenu hijaluronskih filera različite gustine u 8 regija. Na taj način se postiže potpuno prirodan izgled lica koje je pomlađeno i nije narušilo sklad i posebnost pacijenata.  Takođe je bitno napomenuti da su prvi rezutati vidljivi odmah, dok se potpuni efekat rejuvenacije postiže u naredne tri nedelje.

Za mene kao specijalistu antiaging medicine je posebno značajno što su sva stručna dešavanja odmah primenljiva u ordinaciji i donose mojim pacijentima mogućnost da budu deo najlepe priče o lepoti, ali i potpuno bezbednim metodama i tehnikama koje primenjujem.

Mnogo korisnih informacija, dragocenih susreta sa kolegama iz sveta i uz izvanrednu organizaciju domaćina Kongres je opravdao sva očekivanja i s pravom nosi ime pokrovitelja princa Alberta od Monaka.

 

    

 

    

 

 

 

 

PREZENTACIJA DERMIO CARE KONCEPTA NA FESTIVALU ZDRAVLJA

Esthetic Style Centar već dugi niz godina je prepoznatljiv po novim metodama i tehnologijama u antiaging medicini. Vrtoglavi uspeh ove zahtevne grane medicine pratimo i gradimo sopstvenu  strategiju pre svega zdravlja, ali i lepote. Naš moto  počiva na konceptu zdravih navika, novih stilova života i najbolja je preventiva  užurbanosti i stresnih navika. Naša kompanijska misija je da podržimo svoje pacijente uz pomoć širokog poznavanja novih metoda i iskustva naših internacionalnih konsultanata, kao i oprobanih praksi naših partnera širom sveta.

 

Na Fesivalu zdravlja koji se održao u Domu Omladine, predstavili smo revolucionarni aparat najnovije generacije koji se koristi u medicini i kozmetici uspostavljajući ravnotežu kiselosti putem koncentrovanog kiseonika i jona. Odabrali smo DERMIO TOP HEAD jer zaista NIŠTA NIJE VAŽNIJE OD ZDRAVLJA što je i bio slogan ove manifestacije.

 

                   

 

 


 

 

 

 

Kongres u Ljubljani

DRUGI REGIONALNI KONGRES KOREKTIVNE DERMATOLOGIJE XXI veka

 

Domaćin Kongresa pod sloganom "Od jednostavnih metoda do prefinjenih rešenja" bila je Slovenija i sva dešavanja u hotelu "Union"u Ljubljani odvijala su se po terminskom planu  kao i uvek preciznom i po visokim profesionalnim standardima. Upravo taj nivo profesionalizma je ono što određuje prisustvo Estethic Style Centra na svim dešavanjima iz oblasti antiaging medicine ma gde se ona organizovala.

 

Kongresu sam prisustvovala očekujući pre svega novine koje su bile prezentovane u pozivnom materijalu jer  oblast kojom se bavim zaista  nosi svakodnevne promene i poznaje samo dobro edukovane profesionalce.Videvši izvanredne prezentacije svetskih stručnjaka anti-aging medicine nametnula mi se misao Bukovskog"Lepe žene i lepe misli ne traju dugo". Sigurna sam da ova misao može da egzistira u vremenima izvan antiaging medicine jer sve je upućivalo na lepotu i na izvanredne rezultate koji su postignuti naročito u poslednjih par godina. Dakle i lepe žene i lepota traju dugo jer je antiaging medicina gotovo savršena. Sa zadovoljstom mogu da istaknem da mnogo toga primenjujemo u našem Centru ne zaostajući za svetskim trendovima.

 

Na molbu kolegnice iz Ljubljane posetila sam njenu Kliniku i održala prezentaciju prestižne metode IPRF koju uveliko radimo u Esthetic Style Centru i koju s ponosom mogu da istaknem smo počeli da primenjujemo  među prvima zajedno sa prof. Choukrounom, osnivačem ove tehnike.

 

I da zaključim od svih prezentiranih lasera, aparata velikih brendiranih kompanija ostaje i dominira lekar u centru svega edukovan, stručan i pouzdan, ističe dr Radmila Kosanić.

 

Takav je bio i dominirao i dr Pablo Naranjo čije predavanje i iskustvo je obeležilo ovaj Kongresom.

 

 

 

 

 

 

 Women & the City magazin

 

 

 

AMWC 13 Aesthetic ANTI AGING WORLD CONGRESS, MONAKO

 

Visoki kriterijumi koje je ESTHETIC STYLE CENTAR postavio još od svog osnivanja znače stalne edukacije lekara Centra i neprekidan rad na sebi. Mnogo je novina i izazova u antiaging medicini. Kongresi u najprestižnijim, licenciranim edukativnim centrima nude sve na jednom mestu.

 

Monako je upravo okupio stručnjake iz celog sveta, lidere iz oblasti savremene nauke koji su plenili stručnošću i prezentacijama koje su poslednja reč u estetskoj medicini.

 

Tri sadržajna dana 26, 27 i 28 marta zahtevala su od učesnika da aktivno učestvuju u workshopovima i teorijskom i praktičnom delu.

 

Divan je osećaj naučiti nešto novo, drugačije i primeniti na svojim pacijentima sigurno, bezbedno i sa savršenim rezultatima. To je moj moto kojim sam se rukovodila na ovom prestižnom Kongresu antiaging medicine u Monaku-ističe dr. Rada Kosanić, specijalista antiaging medicine i vlasnik Esthetic Style Centra. Pored mnogobrojnih tema i prezentacije proizvoda i novih tehnologija dominirala je večna tema botox i mezoniti. Intrigantne oblasti  za lekare i pacijente i savršeno bezbedne i sa odličnim rezultatima. Naravno samo dobro edukovan lekar je dorastao ovim izvanrednim metodama iz oblasti estetske medicine.

 

Slogan koji je pozicionirao raznovrsna predavanja i prezentacije i ulogu lekara, glasio je:

MI NE JURIMO BORE , NE POPUNJAVAMO  IH , VEĆ REOBLIKUJEMO LICE.

 

U razgovoru sa uglednim predavačem dr Mauriciom De Maiom iznela sam svoja zapažanja i iskustva u radu sa pacijentima u Centru i zadovoljstvo što je Srbija prepoznatljiva po rezultatima u antiaging medicini,ističe dr Radmila Kosanić.

 

Mala ilustracija sa fotografija govori o veličanstvenom skupu antiaging medicine:

 

 

 

 

 

Esthetic  Style Centar na Autumn shopping adventure

 

Jedan izuzetan dan za posetioce TC Delta City u kome su dominirali glamur, lepota i snaga partnerstva. Autumn shopping adventure  je bio događaj koji je već tradicionalno okupio veliki broj posetilaca. Vedra, nasmejana lica, modne ikone grada, javne ličnosti, prestižni magazin Story  i večita tema moda, nega i briga o sebi. U tom nepogrešivom skladu lepote i nege, Esthetic Style Centar prezentujući se na mestu dešavanja svojim izgrađenim imidžom prestižne kompanije u antiaging medicini izazvao je veliko interesovanje. Saveti klijentima, prezentacija najnovijeg programa Centra i poklon vaučeri u nagradnoj igri bili su deo našeg programa kojim smo se predstavili.

 

Uz zahvalnost pre svega klijentima što su bili deo nas ostaje i naše obećanje da ćemo nastaviti u maniru dobrog druženja i predstavljanja najnovijeg u antiaging medicini.

 

Do sledećeg viđenja!

 

 

 

 

 

 

 

Prisustvo na prestižnom Kongresu

antiaging medicine u Moskvi

 

Na poziv Naučnog komiteta Rusije iz oblasti antiaging medicine dr Radmila Kosanić je učestvovala u radu Kongresa u periodu od 31 maja do 1 juna 2014.

 

Raznovrstan naučni program sa temama iz estetske medicine uključivao je najnovije tehnike i metode kao i oblast dermatologije, istraživanja, kombinovane procedure u borbi protiv starenja.

 

Organizatori su okupili izvanredne predavače, profesore, praktičare koji su prepoznatljivi u svetskoj stručnoj javnosti. Ova edukativna konferencija namenjena lekarima je pružila i izvanrednu mogućnost svim učesnicima da se oprobaju i kroz interaktivne demonstracije čime su prikazani mnogobrojni primeri iz prakse koji promovišu najsavremenije metode antiaging medicine.

 

Zaključak je da samo edukovan lekar i kvalitetni preparati daju dobar rezultat. I naravnokontinuirano usavršavanje. Premijerno su prezentirani radovi sa temom "Posmatranje lica u celini radi postizanja maksimalnih rezultata u podmlađivanju".

 

 

 

 

Pored izvanrednih predavanja i predavača od kojih dr Radmila Kosanić, direktor i vlasnik Esthetic Style Centra izdvaja ugledne hirurge Bob Khanna i dr Nataliu Manturovu sa kojima je razgovarala o radu u svom Centru. Bilo je i zadovoljstvo upoznati menandžment kompanija proizvođača opreme i preparata koji su lideri u svetu.

 

Rad Kongresa je pratilo i nekoliko specijalizovanih medija. To je bila i prilika da dr Radmila Kosanić specijalista antiaging medicine govori o svojim iskustvima ističući da je antiaging medicina u Srbiji na vrlo visokom nivou i da zdravstveni turizam dovodi pacijente iz drugih zemalja.

 

Mnogo korisnih informacija, kontakata, iskustava u globalnoj viziji borbe protiv starenja obeležila su ovaj Kongres nauke u Moskvi.

 

 

 

Prestižni seminar u Amsterdramu - AMI Expert Forum For Trainers and Advanced Injectors

 

Na poziv kompanije Allergan Medical Institute, dr Radmila Kosanić, specijalista antiaging medicine i direktor Esthetic Style Centra, boravila je u Amsterdamu od 25.- 27. aprila 2014., gde je održan Ekspertski forum za trenere i napredne injektore. Visoki stručni kriterijumi organizatora okupili su 160 lekara iz celog sveta, a među njima bila je i dr Radmila Kosanić. Ovaj stručni skup omogućio je ne samo profesionalno usavršavanje već i razmenu iskustava među lekarima. Poseban kvalitet je u prepoznavanju potrebe da Allergan saradjuje samo sa lekarima koji su licencirani za rad s njihovim proizvodima. Time su pacijenti apsolutno zaštićeni i rezultati izvanredni. Učestvovanje na prestižnim kongresima se nastavlja. Sledi Moskva i ostale brižljivo birane edukacije jer Esthetic Style Centar svojim pacijentima pruža jedinstvenu lepotu.

 

 

 

 

 

 

SAJAM LEPOTE I GLAMURA - DELTA CITY

 

U promotivnom kalendaru Esthetic Style Centra zabeležen je još jedan sajamski nastup na Sajmu lepote i glamura odrzanom 10. i 11. aprila u Delta City-ju. Dr Radmila Kosanić je sa svojim saradnicima predstavila svoj koncept antiaging medicine i razgovarala sa posetiocima Sajma. Izvanredna poseta i interesovanje za inovativne metode u antiaging medicini okupili su i novinare, PR stručnjake, ali i redovne pacijente našeg Centra.

 

 

 

 

 

 

Esthetic Style Centar na premijeri filma Ostvari
svoj san u promotivnom nastupu

 

Dugim aplauzom više od dvesta zvanica okupljenih u Svečanoj sali Doma Vojske Srbije pozdravljeno je premijerno prikazivanje filma Ostvari svoj san! autorke Katarine Dević. Projekciji su prisustvovali ministar odbrane Nebojša Rodić, državni sekretar Zoran Đorđević, zvaničnici Vojske Srbije, glumci, reditelji, ličnosti iz javnog i kulturnog života.

 

Film Ostvari svoj san, koji šalje poruku mladima da ostanu u Srbiji, učine sve što mogu da se izbore za profesiju kojom žele da se bave u životu i ostvare svoj životni san zastupa vrednosti potrebne vršnjacima autorke ali i Srbiji, kao društvu, složili su se svi koji su se u utorak uveče našli na premijeri u Svečanoj sali Doma Vojske Srbije.

 

Prepoznavši jedan od lepih događaja u kulturi direktor i vlasnik Esthetic Style Centra dr Rada Kosanić,specijalista antiaging medicine je odlučila da svoje poverenje pokloni ovoj manifestaciji u kulturi pozicionirajući svoju kompaniju na mestu premijernog prikazivanja filma.Tim povodom je Centar uradio različita komunikacijska sredstva i predstavio svoju reprezentativnu ponudu poklanjajući vaučere i promo materijale.

 

Lep primer korporativnog nastupa !

 

 

 

 

 

 

Partner našeg Centra Inglot Cosmetics je proslavio svoj četvrti rođendan, a mi smo bili njihovi dragi gosti