sr

Vojislava Ilića 21/1, 11050 Beograd
email: office@esthetic-style.rs
mob: 060/40 60 909, tel: 011/242 12 30

Sublime face Esthetic Style Centar

 

Zimska akcija

IPRF

PRESTIŽNA METODA PODMLAĐIVANJA  SA IZVANREDNIM REZULTATIMA

 

Esthetic Style Centar se brine o jedinstvenoj lepoti svojih klijenata primenjujući najsavremenije  metode antiaging medicine. Upoznaćemo vas sa  najnovijom metodom koja je revolucionarna  u podmlađivanju kože i potpuno prirodna. Ponosni što smo  među prvima sa timom specijalista počeli da primenjujemo IPRF u Esthetic Style Centru.

 

ŠTA JE IPRF ?

IPRF je jedinstvena metoda kod koje je apsolutno sve prirodno i vaše bez ikakvih hemijskih primesa a samim tim je i dobijeni preparat 100 % prirodan i kao takav se aplikuje u vašu kožu. IPRF je fibrin bogat trombocitima namenjen  za upotrebu u tečnom obliku radi lakše injekcione aplikacije.

 

Svoja fantastična svojstva IPRF pokazuje ne samo u kozmetičke svrhe već i u regenerativnoj medicini i njenoj terapeutskoj primeni.

 

KOME JE NAMENJEN ?

Ženama i muškarcima koji žele da uspore starenje kože primenjujući ovaj revolucionaran, sasvim prirodan način koji im pruža večitu mladolikost, svežinu i izgled lepote  koja pleni.

 

DA LI JE BOLNA PROCEDURA  I  KOLIKO  VREMENSKI TRAJE?

Procedura se izvodi uz prethodno nanošenje anestetičke kreme. Samim tim je proces bezbolan i pacijent je relaksiran. Cela procedura  traje najviše  45 minuta.

 

DA LI  KLIJENT  NAKON TRETMANA MOŽE NORMALNO DA NASTAVI SA  DNEVNIM  AKTIVNOSTIMA?

Crvenilo koje se javlja nakon procedure  se u roku od sat vremena smiruje i povlači i klijent normalno nastavlja sa dnevnim aktivnostima.

 

KOJE REGIJE SE TRETIRAJU OVOM METODOM ?

Koža lica,vrata,dekoltea i šake.Može se povečati i volumen usana. Bore postaju zategnutije, koža dobija sjajan i mladalački izgled.IPRF  metoda se koristi i za zatezanje opuštene kože.      

 

KOLIKO ČESTO SE RADI IPRF TRETMAN i NAKON KOLIKO VREMENA SU VIDLJIVI REZULATI?

Tretman se radi jednom mesečno. Nakon samo jednog tretmana vidljivo je do 30 % poboljšanja. Tri tretmana su poželjna i to u razmacima od mesec dana.  Nakon toga  preporučujemo da se tretman ponovi  jednom godišnje.

 

ZAŠTO IZABRATI BAŠ OVAJ TRETMAN?

Ovaj tretman daje dugotrajne ,izvanredne rezultate. Jedinstven je zbog potpunog odsustva hemijskih primesa, 100% je prirodan. Faktori rasta iz vaše krvi  regenerišu  kožu lica, vrata i dekoltea, odnosno željenih regija.

 

ZAŠTO BI POZVALI BAŠ NAS DA URADITE IPRF TRETMAN?

Imamo višegodišnje iskustvo i od samog začetka tretmana, zajedno  sa profesorom Choukroun-om, koji je osnivač ove tehnike, radimo na istom. Naši klijenti su najbolja potvrda i podsticaj da nastavimo. Tretmane  i kompletnu procedururadimo   u našem Centru.   Apsolutno sterilni uslovi isključuju mogućnost  alergija i bilo kakvih rizika  o čemu   brine edukovani i stručno osposobljeni  lekari  Esthetic Style Centra.

 

KOJI SU REZULTATI IPRF TRETMANA?

Ovom procedurom se  znatno usporava starenje vaše kože. Koža je zategnutija, svežija, bore su manje vidljive. Naročito se vidi poboljšanje  tonusa na koži vrata. Rezultat je svežiji i mladalački izgled.

 

 

POZOVITE NAŠ ESTHETIC STYLE  CENTAR, INFORMIŠITE SE.

OČEKUJU VAS LEKARI ZAVIDNE REPUTACIJE

I ISKUSTVA U ANTIAGING MEDICINI.